Linneas utmaning

Jag erkänner, jag har slarvat första veckan med Linneas utmaning. Skämmes på mig men tiden har helt enkelt inte funnits och på kvällen när jag väl har tid har jag varit lite för trött med massor av träningsvärk eller huvudvärk. Men jag försöker göra den när tillfälle ges och efter denna helgens alla kalas kändes det skönt att göra utmaningen såhär på söndagen.

Jag har idag slagit mitt all-time rekord i armhävningar ståendes på tårna. När jag gjorde lumpen klarade jag av 26 stycken så när jag kom till 26 idag tvingade jag mig att göra en till. Nytt rekord är alltså 27. Tjohooo 😉

Ny tid denna vecka är: 9:58

Hur går det för er andra?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Linneas utmaning”

  1. Härligt med utmaningar. Önskar att jag kunde bli peppad av såna men här sätts det på tvären på en gång. Ett slags inbyggt försvar mot att misslyckas tror jag minsann.

    Du är superduktig!

    1. Tack!

      Jag tror att om man är rädd för att misslyckas har man kanske satt för höga mål. Det kan vara bra med delmål på vägen. När jag började träna igen efter flera år av knappt någon träning så klarade jag knappt några armhävningar alls. Men jag har sakta byggt upp kroppen igen. Att komma hit har tagit mig sex månader så det är inget som är gjort i en handvändning utan dag för dag och nu fortsätter jag för jag vill ju klara 30 😉

  2. Tack för tipset på utmaning! Jag ska kasta mig på den from imorgon (måndag). Behöver lite pepp just nu när det gäller styrketräning. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.