Röd i ansiktet

När jag tränar, eller framförallt springer blir jag väldigt röd i ansiktet. Se bara.

På bilden har det i alla fall gått cirka 40 minuter efter min lilla löprunda på 4 km. Det var första rundan efter halsflussen. Jag var lite orolig innan att det skulle vara riktigt tungt men blev glatt överraskad att jag trots allt kändes rätt pigg i kroppen och att jag kunde springa med ungefär samma hastighet som sist.

Det går verkligen sakta men säkert framåt, men det går i alla fall framåt. Det kan ju annars vara lite tråkigt om man lägger ner en massa tid på träningen och inte märker någon skillnad men ibland är det så, det händer ingenting, sen gör man helt plötsligt massor av framsteg.

Idag provade jag att sätta upp håret i en slarvig bulle på huvudet. Det gick rätt bra för att vara första gången och jag gjorde på ett nytt sätt. Istället för att sätta fast det med en snodd så använde jag hårnålar. Får på så sätt lite mer volym.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Röd i ansiktet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.