Prenumerationer

Ibland vill jag prenumerera på tidningar och brukar vid erbjudande haka på lite olika tidningar. Nu senast har jag prenumerarat på Iform, Yourlife och Laga lätt och jag gillar dem alla tre. Tråkigt att då läsa att både Yourlife och Laga lätt läggs ner.

Iform tyckte jag var en helt okej tidning tills jag insåg att den är på danska, alltså jag tror det är en dansk tidning där hela tidningen översatts till svenska. Jag vet inte riktigt varför, men det stör mig lite.

Har även en prenumeration på Aktiv träning och det är faktiskt en riktigt bra tidning. Den vänder sig väl främst till män egentligen och det kanske är därför jag gillar den. Den är rak på något sätt.

Har du tips på en bra tidning?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Prenumerationer”

  1. Men nej vad säger du? Laga lätt är ju min favvotidning! Köpte iofs inte senaste numret 🙁 Fy vad tråkigt.

    Yourlife tyckte jag också om, enda bra tidnigen jag hittat som handlar om riktiga människor o inte bara yta.
    Kram!

  2. jag tycker alla tidningar innehåller samma ej på djupet gående artiklar och att man efter några nummer känner igen allt innehåll i den sprillans nya tidningen. Jag läser bara Språktidningen och Faktum (hemlösas tidning) i princip. På jobbet bläddrar jag i jobbets prenumerationsnummer; Elle Interiör, Amelia, King och Allt om mat och vin. Kan inte säga att någon av dem lockar mig till en prenumeration.

  3. Runners World gillar jag. Har testat Iform och Topphälsa tidigare men jag lessnar på ”ät grape och gå ner 4 kilo” och ”hur ser du snygg ut i löparspåret” eller ”drick te och bli snygg”….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.