Det är roligt med pengar

Oj vad många visningar det varit på mitt förra inlägg om ekonomi. Om intresset finns så ska jag skriva lite mer om små tips för ekonomin. Jag arbetar själv med försörjningsstöd och är även god man (eller kvinna). Det finns pengar att tjäna på många olika sätt bara man blir med medveten och planerar lite.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Det är roligt med pengar”

  1. Ja, ekonomi är väl grunden till allt. Själv så funderar vi själva på hur mÅnga föräldradagar vi vill offra första året. Vi har precis köpt hus, det bara hoppade på oss å vi blev kära.. 😉 vi jobbar ju inom samma å jobba 75% blev fullständigt stressigt eftersom man tyvärr inte har jobb till de procenten man jobbar… Nä, kanske borde börja blogga själv igen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.