Lite smörj

Såhär i vintertider så blir jag enormt torr och fnasig om händerna. Tycker det är rent ut sagt vidrigt när man bli torr om händerna och fastnar i allt möjligt och vissa material är dessutom obehagliga att ta på.

Genom Buzzador fick jag möjlighet att testa Locobase Repair – en specialkräm för mycket torr hud. Krämen är väldigt tjock och seg men den känns faktiskt inte så jättekladdig att ha på sig. Ett tips är dock att smörja in sig innan man går och lägger sig så krämen får mojsa in sig i huden riktigt ordentligt under natten.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Lite smörj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.