Kommentera mera

Härliga Fnulan skriver om detta med kommentarer.

Jag önskar att folk som besöker min blogg skulle kommentera lite mer för det är det som är halva nöjet med att ha en blogg. Att ha en dialog med de som läser.

Jag tycker inte att man behöver skriva en kommentar på varenda inlägg, men någon gång ibland för att visa att man varit här och gillar eller kanske till och med ogillar det jag skriver. Jag själv försöker svara på de flesta kommentarer, ibland hinner jag inte men jag tycker själv att det är roligt att få svar från bloggägaren som visar att de läst det jag kommenterat.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

25 reaktioner på ”Kommentera mera”

 1. Hej hej! Kom in pa din blogg via Linnea Geigers blogg och fann det har inlagget och tyckte det va valdigt intressant! Och va ju sjalvklart tvungen att skriva en kommentar eftersom det ar det som hela posten handlar om! 🙂 Jag haller med, jag kan ju se att folk gar in pa min blogg, men trotts att jag skriver en fraga i slutet av mina inlagg sa skriven ingen nagon kommentar. Har i och for sig just startat min blogg, sa jag far val ge det lite tid! Har du nagra andra tips pa hur man kan fa folk att lamna kommentarer? Kram Jessica

  1. Förutom att hota 😉 Just frågor i slutet efter ett inlägg brukar vara rätt bra för att i alla fall få någon kommentar. Sedan brukar jag alltid försöka svara på kommentarer, tänker att det kanske är roligare att komma tillbaka till bloggen då. Bra om svaret även skickas som mail för jag tror inte att alltför många återkommer till samma inlägg.
   Att få kommentarer handlar nog mycket om vad man skriver och hur många läsare man har också.

   Ett annat tips är just att ge kommentarer själv, då är folk mer benägna att besöka din blogg och troligtvis också kommentera hos dig om man finner att du skriver intressant. Så tänker jag =)

   Tack för kommentaren och kom gärna tillbaka!

   1. Tack for ditt svar och din asikt. Haller med att det faktiskt underlattar att halla kommunikationen oppen, och oka chansen att folk kommer tillbaka tilll bloggen, genom att skicka svar osv till mailen.
    Ja jag far borja bli lite mera aktiv i bloggvarlden och kommentera mer pa andras bloggar. Ar relativt ny bloggare sa utforskar fortfarande vad denna varld har att erbjuda. Men det ar skojj! 🙂

    1. Ja, det är väldigt roligt att blogga. Jag har lärt känna så många underbara personer som är nära vänner idag och som jag träffat flera gånger IRL =)

 2. Nu är det första gången jag är hos dig. Jag brukar kommentera de flesta jag läser om så bara med ett hej.
  Men när jag läser typ ”kändisbloggar” gör jag i princip aldrig det. För vad bryr sig tex Camilla Läckberg om lilla mig ,tänker jag. Det skulle vara om någon kändis skriver ngt som berör mig eller mina intressen. Annars gör jag det aldrig.
  Gör du det?

  1. Välkommen hit!

   Tycker det är trevligt med kommentarer från förstagångsbesökare. Det ger ju mig möjlighet att besöka tillbaka. Känner igen det där med att kommentera hos kändisbloggare. Jag känner mig lite som en stalker och precis som du skriver, varför skulle de bry sig om min kommentar 😉

   Kram kram och välkommen tillbaka =)

 3. Visst är det roligare med kommentarer!
  Är själv lite dålig på det men ska bättre mig.
  Tack för din kommentar gällande löpningen. Jag VET att om jag bara sätter igång så kommer det snart förbättras, men jag kommer ju mig aldrig för att börja 🙂
  Skulle verkligen önska att jag vore en så där människa som ”måste springa” för att må bra.
  Nyårslöfte kanske? 🙂

  Kram Åsa

  1. Ja, det är ju liksom halva grejjen med bloggen =)

   Kanske är bättre att ha som nyårslöfte att du ska må bra och sen hur du ska nå dit är en annan fråga 😉 När jag började springa så gick jag först powerwalks och sedan lade jag in korta sträckor med löpning som jag efterhand kunde förlänga.

   Kram kram och god fortsättning!

 4. Puss på dig fina!
  Jag är alltid här.. ska bättra mig! Men som jag skrev i bloggen ”Hellre ett besök utan kommentar än inget besök alls”

  1. Jag håller helt klart med. Jag ser ju på statistiken att folk faktiskt är här. Men den ökar faktiskt lite när kommentarerna ökar, eller så är det bara för att jag har uppdaterat lite mer 😉

 5. Det är mycket roligare att blogga om man får kommentarer.
  Tyvärr går det i perioder då jag själv är dålig på att kommentera, mest pga tidsbrist.

  1. Ja, ofast beror det på tidsbrist, nu har jag lyckats komma ikapp lite tack vare att vi varit lediga, men imorgon är det tillbaka till jobbet. Kort vecka tack o lov. Bara tre dagar innan nästa långweekend.

 6. Självklart är det roligt med kommentarer….fast jag är jättedåligt på det själv!:-)
  Ska skärpa mig!
  Kram!

 7. Visst är det så! Ska bättra mig för jag läser ju egentligen varje inlägg…

  Kram och god förutsättning!

 8. Åh jag förstår precis. Man får motivation av ett litet hej 🙂

  GLAD annandag till dig och stor kram från Oslo!

 9. Visst är det sant att responsen från läsarna är bland det roligaste med att blogga. Så hej hej, jag är här och smyger då och då men lovar att bättre mig på att lämna spår, hihi 😉

  Kram och god fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.