Stormvarning

Det är varnat för storm och det är med lite skräckblandad förtjusning. Jag fullkomligen älskar oväder. Det är så mysigt på något sätt och kanske ävent för att det är lite farligt och så roligt att prata om och beklaga sig över.

Håll i hatten!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Stormvarning”

  1. Älskar oväder!? Knäppis! Ett lätt sommar regn ja tack men Dagmar? Stort nej tack! Jag är fullkomligt livrädd för stormvarningar och sånt! Vår skorsten (som inte används då vi har bergvärme) blåste omkull i natt. Tur bara att den inte blåste ner och slog sönder altantaket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.