Barndomsvänner

Idag var jag på lunch med en barndomsvän, Maria som för övrigt skriver tänkvärda och fyndiga inlägg om livet som småbarnsmamma. Maria och jag lärde känna varandra i fyran när vi började i samma klass och höll ihop rätt mycket till och med högstadiet. På gymnasiet började vi olika skolor och tappade kontakten men sedan Maria kom tillbaka till stan så har vi träffats några få gånger för lunch eller sprungit på varandra på husvisningar exempelvis.

Det är så lätt med barndomsvänner, att umgås och prata och intressant att höra hur livet blivit. Jag hoppas verkligen att vi fortsätter ha kontakt och träffas. Jag har ju dessutom lovat Maria att hon är bjuden på den enda fest jag ska ha i år enligt ett slumpat nyårslöfte.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Barndomsvänner”

  1. Visst är det härligt med sådana vänner där man helt enkelt bara kan fortsätta där man sist slutade oavsett hur lång tid det gått sen sist!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.