Min träning

Jag har fått lite frågor som jag tänkte svara på gällande min träning.

Jag tränar mestadels på Gävle Träningscenter. Jag går på olika pass såsom kettlebells, xt (crosstrainer) kombinerat med annan träning såsom exempelvis kettlebells och cirkelträning. Jag har även gått på enstaka military training och pilates pass.

Nu kommer det även att komma boxningpass vilket jag tänker kan vara en bra träningsform för mig som vill öka i muskelmassa samt förbättra kondition och uthållighet.

Jag gillar variationen som finns på Gävle Träningscenter och att inget pass är det andra likt.

Utmaningen med att skriva ner allt jag äter och tränar under en vecka först handlar om att jag tillsammans med Linda som är tränare på GTC ska komma fram till vad jag behöver för att nå mina mål med att öka i muskelmassa, förbättra kondition och uthållighet.

Vid träningen idag diskuterade vi att jag ska öka vikterna när jag exempelvis tränar kettlebells. Färre repitioner med tyngre vikter. Så under dagens träning körde jag på en 10 kg:s kettlebells till en början. Fick under sista intervallen gå ner en sväng på 8 kg. Men som jag tidigare skrivit. Jag vill pusha kroppen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Min träning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.