Vuxentid med mannen

Ikväll har vi lite hastigt ordnat barnvakt så mannen och jag kan få en kväll på tu man hand. Vi ska ut och äta (mannen har bokat, så det blir en överraskning för mig vart vi ska) och sedan har vi tänkt att gå på bio och se Hamilton. Det är många filmer som jag vill se nu, får kanske ordna barnvakt fler kvällar, eller så får vi gå omlott 😉

På tu man hand i Italien. 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Vuxentid med mannen”

  1. Vilken fin bild!! 🙂

    Och vad nice med egentid tillsammans! Hundra år sen jag var på bio, längtar efter att sjunka ner i en bio-fåtölj och se en riktigt bra film. Vi har egen-helg med hotellnatt, bio, restaurang och drinkar i Gbg 10-11/3. Längtar!

    Ha en mysig kväll! Och en trevlig helg. 🙂

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.