Hus

Vi har varit och tittat på hus, ett renoveringsobjekt. Saken med att köpa hus är dock att det tillkommer så mycket kostnader vilket skrämmer mig en aning. Jag vill inte ta lån upp till tänderna.

Det roliga efter visningen var att både jag och maken pustade ut och tyckte det var skönt att komma hem till vårt nuvarande boende igen. Jag trivs verkligen där vi bor nu även om det är lite fix och trix kvar att göra. Vi bor nära mina föräldrar, nära dagis, nära naturen, många barn i området och vi har en bra planlösning. Hade visserligen gärna önskat ett litet större boende och ett rum till men som sagt, vi trivs ändå och blir nog kvar ett tag till.

Home sweet home.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Hus”

  1. Jag drömmer oxå om hus, men då vill jag att allt ska vara ”perfekt” och kännas rätt, tills dess har jag inga problem med att bo kvar i vår hyresrätt 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.