Jämförelse magbild

Bilden från igår…

Jämför med från i våras…

Kan vara intressant att se bilder från samma vinkel. Tycker det känns så motiverande för mig själv att se vilken skillnad det har blivit. Under själva processen är man kanske inte alltid helt medveten om det.

Undra varför man alltid ser blek och fet ut?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

13 reaktioner på ”Jämförelse magbild”

 1. Tycker du uppvisar fantastiska resultat! Huden är ju svårt att göra någonting åt. Sedan är vi människor så olika rent genetiskt att vi bygger olika på olika ställen. Din träning verkar det ju inte vara någonting fel på i alla fall 🙂 Puss!

 2. Wow!
  Mitt mål är att fasta till min kropp. Har verkligen kommit in i träningen nu och älskar det 🙂

 3. WOOOOOOW!!!!! Du måste vara riktigt nöjd med skillnaderna du visar här.

  Tänk om jag någon gång hade kunnat uppvisa i närheten av det där :p Magen är mitt värsta problem pga mitt stora diskbrock i korsryggen. Inte lätt att träna mage & rygg med det skall jag lova. Det enda som inte drar igång diskbrocket är att stå på alla fyra & dra in/upp magen, men det hjälper ju inte alla muskelgrupperna i mage & rygg.

  Du är iaf en motivator

  1. Oooooo ja! Det känns så otroligt skönt att se att träningen faktiskt ger resultat, trots att jag är +30 och mamma 😉

   Vad trist med diskbråck men borde inte träning kunna göra att det blir bättre? Rätt träning?

 4. Hej!
  Emma heter jag & kikade in på din blogg =) Snygg mage du har =)
  Hur längesen är det du fick barn? Jag fick barn nr 2 för 9 månader sen och kämpar som tusan för att få bort ett envist put!! Har du några bra tips kanske (jag kör olika plankor flera ggr om dagen =))
  Är så smal för övrigt så det ser lite konstigt ut =( Trevlig blogg förresten =)
  Hälsningar Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.