Dagens goda gärning

Idag när jag var ute på promenad med Lykke-Lie i vagnen och Nova i koppel mötte jag en kvinna som viftade att jag skulle stanna. Hon gav mig sin telefon och jag fick prata med polisen som hon hade ringt upp. Det visade sig att kvinnan gått vilse och ringt polisen efter hjälp. Dessvärre pratade hon begränsad svenska och kunde inte riktigt förklara vart hon var, utan de visste endast att hon befann sig i stadsdelen där vi bor samt i skogen, på ett ungefär. Det finns rätt mycket skog här. Dessutom var hon frusen då hon inte riktigt var vinterklädd.

Jag dirigerade polisen rätt så det kunde plocka upp kvinnan och skjutsa hem henne. Så det får väl ses som dagens goda gärning.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Dagens goda gärning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.