Ljust och fräscht

Äntligen har jag fått se ”Ljust och fräscht” med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert. Jag och många med mig skrattade lite nervöst igenkännande åt hur de beskriver jakten på det perfekta boendet och livsstilen. Hur barnen ska gå på ur och skur dagis och att vi istället för att sätta upp bokstäver med carpe diem på väggarna borde skriva Man kommer aldrig fram.

Något som jag själv tänkt på och diskuterat med vänner är detta med alla val som ska göras och hur det hela tiden blir mer och mer val. Tänk vad skönt om något parti kunde gå till val med parollen ”Mindre valfrihet”.

Jag tycker verkligen att det var en lysande föreställning och har ni möjligheten att se den, gör det! Extra bra tycker jag att de anpassat showen efter staden de var i.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Ljust och fräscht”

  1. Ja, precis.. det är så mycket val som ska göras hit och dit, inte konstigt att alla blir så egoistiska i vår värld, när man hela tiden tvingas att göra individuella val. Skolbarnen ska planera sig egen dag, ta ansvar för sitt eget lärande, välja det ena efter det andra, i tidig ålder. Det hela (tror jag) leder i längden till ett mer egositiskt och hårdare samhälle… tyvärr.

  2. Åh den där har jag velat se länge!! Hoppas att den kommer på tv/dvd som Mia Skäringers ”Dyngkåt…” gjorde. För den han jag heller aldrig se men efter den kom ut har jag sett den 3 gånger och skrattat/gråtit lika friskt varje gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.