In action på ett xt/styrke pass

Här är jag på ett xt/styrke pass som min fina träningsvän Ulrika höll i. Xt är alltså de crosstrainers som ni ser på bilderna. Passet varvar mellan att man står på crosstrainers och trampar samt gör olika övningar på golvet. Jag provade ett pulsband under detta pass och fick upp pulsen en hel del (179 i puls och då beräknas jag ha en maxpuls på ca 190). Kändes som jag gav lite extra just för att jag hade pulsband på mig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “In action på ett xt/styrke pass”

  1. Du är flitig. Verkar vara ett bra pass. Själv är jag lite krasslig så jag vågar inte ge mig på ett styrkepass. Ska ta en lång promenad med kameran idag.

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.