Träning på riktigt

Jag gillar hur kettlebells framställs där jag tränar.

Kettlebells, träning på riktigt!

Såhär på lördag morgon har jag avklarat en kettlebellscirkel. Det är cirkelträning med kettlebells. Man gör en övning under 45 sekunder och vilar 20 sekunder medan man går över till nästa övning. Det var även inlagt sit-ups, burpees, cykel och crosstrainer. 30 minuter effektiv träning. Riktigt skönt att ha det avklarat på morgonen!

När tränar ni helst och har ni provat kettlebells, vad tycker ni?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Träning på riktigt”

 1. Åh hej! Jag tränar också kettlebells! Mitt mål är att börja tävla i år 🙂 såg även att du testat wnt female protein, jag har precis köpt en burk åt mig själv och då tänkte jag höra med dig hur det fungerade? Gav den någon bra effekt? 🙂

  1. Åh, tävla i kettlebells? Eller något annat? Om man tävlar i kettlebells, hur gör man då? Vet inte riktigt om jag kan peka på vilken effekt pulvret gett, men jag tycker om att ta det efter träning. Gott och mättande. Har hållt vikten bra och tycker att jag ökat i muskelmassa så det kanske kan vara en del tack vare proteinet.

 2. Jag tränar på kvällarna. Jobbar 07-16.00 varje vardag och då vill jag hinna umgås med mina barn innan de skall läggas vid 18- tiden. På heljerna varierar det när jag tränar.

  Jag har inte provat riktig kettlebells träning men gör precis likadant som när man gör svingen fast med en hantel med tyngd istället.

 3. Ja med den kroppen så förstår jag att du klarar 12kg. 😉

  Jag är helt nybörjare på detta med kettlebell. Och jäklar vilken träningsvärk jag får. 8 kg känns inte så tungt men man märker det dagen efter. Sen vill jag få in tekniken ordentligt. 🙂

  Säg till när du fixat en bara!! KRAMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.