I Stockholm är jag född

När jag är i Stockholm så känner jag enorm kärlek till staden. Vilken vacker och underbar stad det är. Men lika underbart som jag tycker det är att vandra omkring i Stockholm och känna atmosfären, lika skönt är det att komma hem till det lite mindre och lugnare.

Det värsta med Stockholm är att det känns så stressigt. Jag är en rätt lugn person men känner att jag blir stressad av tempot som är i storstan. Jag undrar om det var likadant när jag bodde där för över 20 år sedan eller om det blivit mer av allt. Hur som, lagom är bäst och jag älskar när jag får möjligheten att besöka denna ljuvliga stad och njuta av det som den erbjuder.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”I Stockholm är jag född”

  1. Jag älskar stockholm av hela mitt hjärta och så fort jag går av tåget i centralen är jag hemma med stort H.

    Men jag kan däremot säga att jag ångrar att jag lämnade staden, men åker dit till familj och vänner så ofta jag kan 🙂

    Är född och uppvuxen där och flyttade där ifrån när jag var 23 år

  2. Jag är glad att jag bor lite utanför.
    Börjar numera bli stressad av det höga tempot inne i stan. Samtidigt som det är skönt att ha nära till allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.