Oskulden är härmed officiellt tagen….

Min goa vän Annah är nu på väg till The Big Apple för att fira sin mamma som fyller år…….innan hon åkte så frågade hon om jag ville gästblogga här på Elsklingen. Jag fick TOK-panik! Jag har aldrig bloggat i hela mitt 40-åriga liv…

Sen är grejen att jag ”lider” av extrem prestationsångest och bland de värsta jag vet är att göra andra besvikna…..så att gästblogga åt kvinnan som gav bloggen ett ansikte är minst sagt ett prestationsångestladdat uppdrag!

Vad ska jag skriva blev min första fråga. Annah log och sa: ”De e bara skriva om träning, mat, hur de är att träna o leva med diabetes….ja om roliga saker”

MY GOOOOOOOD jag är inte rolig och definitivt inte intressant – ekade i min skalle!

Men….hon är ju inte bara snygg smart och vältränad vår kära Annah utan en fena på att övertala folk….

Så här är jag – den så kallade Amazonkvinnan – vare sig ni vill det eller inte 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Oskulden är härmed officiellt tagen….”

  1. Skulle absolut vilja läsa om träning kombinerat med diabetes. Har själv diabetes och tränar 5-6ggr i veckan, men det är inte alltid så lätt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.