Fnulan fnular

Hej, jag heter Fnulan och jag är tjockis!

Ja det är faktiskt sant.. så illa är det! Jag brukar säga, – Jag är inte tjock, jag är bara mycket kvinna!
Så kommer man in här till fina Elsklingens blogg om träning och nyttigheter. Det är liksom inte riktigt jag, men jag kommer tillbaka hit i alla fall, jag är liksom fast i Elsklingens liv, hon med sitt nyttiga liv är inspirerande även för en tjockis som jag. Hon är ju hon, varm och go!

Vem är jag då förutom en tjockis? Jo jag kallar mig Fnulan i bloggisfären och är en halvgalen kärring i sina bästa bloggår. Jag skriver sällan om allvarliga saker förutom om det hänt viktiga saker som till exempel att jag fått städa efter mina lata familjemedlemmar. Jag bjuder gärna på mig själv med en nakendans eller porriga bilder. Bli nu inte rädd för dom är ju så klart fnuliga!

Min läsare skriver ofta till mig; – Men har du gjort en Fnula igen? Och det är så, jag gör ofta tokigheter som att glömma min mamma på gatan mitt i natten eller glömma bort en paket fläskfärs ovanpå ett skåp en månad. Inget konstigt alls, jag bara är sån!

Om ni inte är rädda för att tjockisheten smittar så är ni hjärtligt välkomna in till mig och få i er lite onyttigheter! Jag stannar hos Elsklingen jag och hoppas innerligt att hon en dag kan smitta mig!

Många kramar

Fnulan

www.fnulan.se

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Fnulan fnular”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.