Outfit

Igår var jag på Rica Talk Hotell i Stockholm med en massa andra snygga härliga bloggare och minglade. På kvällen var det middag och sedan tidigare hade jag tänkt återvinna en klänning jag hade på förra bloggfesten men när jag tidigare under fredagen sprang på stan med mannen så såg jag en helt underbar klänning hos MQ. Provade och föll pladask för den.

Den faller jättesnyggt och var helt underbar att ha på sig. En favorit i sommar! Till kvällens middag blev jag sminkad av en stylist och håret fixades av en annan. Kändes roligt att vara riktigt fin för en kväll.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

17 reaktioner på ”Outfit”

    1. Det var mycket som var bra, men det finns även mycket att utveckla och förbättra som jag ser det. Kändes lite trist att jag missade att hälsa på en del som jag följer. Var helt enkelt så många och svårt att ha koll när man inte kände igen personerna på bloggadressen eller namnet. Hade varit bra med lite tydligare namnlappar med bloggnamnet på. Sen var det lite synd med bordsplaceringen tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.