Mammabloggala

Det roligaste med mammabloggalan tycker jag är att träffa andra som brinner för att blogga och inspirera, knyta nya kontakter och finna nya bloggare att följa. Det har varit en trevlig helg där jag framförallt umgåtts med mina bloggdinosaurier 😉

Det var lite småkyligt ute men helt underbara omgivningar ute på Haga.Jag är så nöjd med klänningen som kom från Inlovewithfashion. Bältet är gammalt och jag kommer tyvärr inte ihåg vart jag köpt det. Efter fotot togs fick jag underbara smycken från goa Ann på klädfabriken.se som passade perfekt till klänningen.

Innan minglet började så var jag och fick håret fixat, när jag kom tillbaka på rummet trodde jag först att jag gått fel för där var det massor av snygga brudar på mitt rum, men ingen Åse som jag bodde med. Bland annat vinnaren av årets hälso och träningsblogg Lofsan som är grym när det kommer till träning var där. Om jag bodde i Stockholm skulle hon definitivt få vara min PT. Jag visade upp hur snyggt mina fivefingers matchade galaklänningen.

En bild på mig och underbara Malin som dessutom vann i kategorin Årets vardagsmamma. På bilden har jag halsbandet på mig från Ann och även armband som matchade halsbandet.

Jag knäckte extra som fotograf också. Åse ville ha en bild tillsammans med Katrin Z och jag stod och höll i hennes kamera och väntade på att kunna ta en bild. Katrin hade jacka på sig och frågade om hon skulle ta av den. Jag sa: ja, självklart måste du det. (Jag var ju lite ironisk när jag sa det) men Katrin tog av sig jackan och sedan kom det fram att hon trodde jag var fotograf från Expressen. Såhär blev bilden i alla fall. Värsta vimmelfotografen.

Nu har jag även fått boken Dags att bli smal signerad av Katrin. Jag har inte läst den från pärm till pärm utan kikar i den lite till och från och får ibland inspiration till maträtter. Katrin jobbar just nu på sin andra bok, en bakbok som kommer ut till jul. Det finns verkligen mycket åsikter om Katrin och ja, hon går sin egen väg och har ju sin stil, men så hemsk kändes hon inte utan faktiskt rätt trevlig.

Några andra som det var riktigt roligt att äntligen få träffa var Sara och Kaisa som jag ”känt” genom bloggandet sedan många år. Riktigt fina och genuina tjejer med hjärtat på rätt plats. Ni är underbara!

Den som ser vem som gömmer sig i bakgrunden vinner ett smycke =) (Grattis Linda som gissade rätt, visst är det Åse)

Lite mat också, för sådan fick vi även på galan. Till förrätt en sallad, med någon getost kanske och äpple.Jag åt allt utom rädisorna.

Till huvudrätt var det oxfilé, tyvärr lite för välstekt sådan samt potatisbakelse och svart nånting fast den var vit. Den första oxfilén jag fick in, (den på bilden) såg så död ut så jag bad om en ny och kyparen trodde jag skämta först när jag sa att den var död (han tänkte väl att klart den är död, annars skulle den inte ligga i en bit på din tallrik, döh), innan han hajjade att jag tyckte den var lite för välstekt. Fick en ny som såg något mer aptitlig ut i alla fall. Vårt bord var nog lite höjljutt vid galan, men vi hade så otroligt roligt och trevligt tillsammans och lyckades även beställa in mer god sås vid sidan.

Efterrätten gick också ner och det var något pannacottaliknande. När vi ändå är inne på mat så var det roligt att priset till årets mat och bakblogg gick till Lena som jag satt bredvid.

Nä, nu måste jag fortsätta lite här hemma, bland annat packa in mina högerfötter. Men det kommer mera.

 

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

23 reaktioner på ”Mammabloggala”

 1. Vilka fina ord Annah!!! <3 Right back at you!! Var verkligen superkul att äntligen ses.
  Men du försvann så snabbt, hann ju inte säga hej.
  Gör inte om det nästa år! 😉
  Kram

  1. Ja, bestämde mig rätt snabbt att åka hem tidigare så jag fick tyvärr lite bråttom iväg. Men vi ska ses fler gånger och då lovar jag att inte dra så snabbt!

   Kramar

 2. Ser ut som ett super dygn!!! Nästa år hakar jag på 😀 Måtte ha ett år gala fritt *hö hö*

  KRAM

 3. Vad roligt ni verkar ha haft. Jag skulle dock känna mig helt bortkommen på en sådan gala bland alla välklädda tjejer. Men får kanske dra igång min blogg på allvar igen och gå nästa år.

 4. Tack så mycket gumman 🙂 Vi hade verkligen jättekul, så himla mysigt att få sitta med sina kompisar som man inte ser så ofta. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.