Formtoppning

Idag börjar jag min formtoppning. Specialanpassad kost för mig samt intensiva träningspass fyra dagar i veckan. Jag är grymt laddad att köra igång och längtar till om några timmar när jag ska iväg och träna.

Formtoppningen är ett upplägg från Gävle Träningscenter så om du är Gävlebo och intresserad av detta tycker jag du ska vända dig till dem.

Här en bild på mig tillsammans med Lofsan som har många bra tips på träning för mammor. Kolla in hennes magövningar, många av dem kör jag själv här hemma.

Har man inte möjlighet att börja träna på gym eller med PT tycker jag absolut att man ska kolla in träningssidor på nätet och börja med hemmaträning, det var så jag själv började, särskilt med inspiration från bodyrock.tv, men nu tar jag och gör mina egna små program från en blandning av sidor, bland annat Lofsan när jag inte har möjlighet att komma iväg och träna.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Formtoppning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.