Starstruck eller nåt

Min man tycker jag är lite pinsam, tror jag i alla fall när det kommer till mig och kändisar. Jag blir lite starstruck när jag ser en kändis. Inte så att jag egentligen blir odräglig och efterhängsen men ni vet, man kollar kanske lite extra och funderar på om man ska våga säga hej eller något mer. Oftast blir det inget för jag vill inte störa.

Så jag blir ju lite extra glad när en känd person tagit sig tid att skriva en kommentar i min blogg. Tack Martin Melin =)

Vad han kommenterade, ja, vad tror ni? Och som han säger, jag slipper ju miljoner som tittar i alla fall.

Kan ju passa på att tillägga att Martin har en läsvärd blogg.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Starstruck eller nåt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.