Furuvikspremiär

För några veckor sedan fick jag ett mail om Furuviks premiäröppning för säsongen och inbjudan till denna. Då vi bor i Gävle har vi nära till Furuvik och brukar besöka parken två till tre gånger på sommaren. Kan tänka mig att det kanske blir lite mer ju äldre barnen blir.

I alla fall så var vi där idag och vandrade runt bland djur och karuseller. Vädret var toppen även om jag hade räknat med lite varmare, så en lite varmare kofta eller jacka hade varit trevligt att ha på sig då det ligger precis vid vattnet och det kan vara lite kyligare.

Furuvik är en mysig liten park och ett härligt utflyktsmål på sommaren. Jag skulle rekommendera att ta med egen picknick för det finns flera trevliga platser att grilla vid om man önskar det. Idag blev vi dock bjudna på restaurang.

Vi tog inte barnmeny till barnen och det var nog tur för det gick åt. Vi äter sällan snabbmat så idag var verkligen ett undantag men det kan man unna sig såhär på utflykt tycker jag.

Båda barnen gillar att åka flodturen, den är mysig och kunde lätt vara lite längre. Vi får hoppas att det dyker upp lite mer djur framöver. Nu skådade vi mest flamingos.

Vi var även ut på ön där Wild Kids spelas in och det tyckte Milton var spännande eftersom han kände igen mycket från TV. Där fanns det mycket att se och en liten tipspromenad att gå så det rekommenderas absolut till lite äldre barn.

Några karuseller hann vi även med. Höll oss till dem för mindre barn och det var alldeles lagom och barnen var nöjda och glada.

Vi har haft en trevlig dag tillsammans i Furuviksparken och kommer gärna tillbaka en annan varm sommardag. Några fler som varit där idag förutom Ewa som jag träffade på som hastigast?

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Furuvikspremiär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.