Jag är inte bitter

Bara lite…

Jag vill så gärna umgås med vänner, grilla och ha en trevlig kväll. Egentligen hade vi tidigare pratat med goda vänner om att vi skulle ”se” Eurovision tillsammans och äta en bit lax. Dessvärre blev planerna lite smått förändrade i och med att mannen drog till Stockholm och jag blir hemma själv med barnen. Så, nu är jag verkligen hemma själv och kommer ha en ensam kväll medan alla andra grillar och myser känns det som. Till och med mannen skulle på grillfest. Jag är avundsjuk. Visst, det är roligt att mannen får umgås med vänner och ha trevliga dagar, men jag vill också nu när vädret börjar bli så härligt och grillinbjudande.

Mitt lördagsnöje får väl bli att ligga på gräsmattan och plocka maskrosor.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Jag är inte bitter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.