Naprapat

Åh, då har jag varit hos naprapaten igen och jag önskar så att jag hade möjlighet att gå till honom oftare. Men när det kostar 500 kr per tillfälle får jag välja när behovet är som störst.  Han kan min kropp bättre än jag kan den. Han ser direkt vad som är problemet och låter mig göra några effektiva övningar och skillnaden är enorm på studs.

Jag måste jobba med spänsten och det är detta jag känner är problemet. Jag blir stum och trött i benen och de känns jättejobbigt att lyfta dem. Konditionen har jag, men benen är inte med. Det sitter enligt naprapaten så mycket i rumpan. Fick hänga i redcoren och göra övningar och herregissus vilken skillnad det blev efteråt!

Tänk om det är detta som kan ge mig den sista skjutsen!

När jag cyklade hem idag tänkte jag på att använda rumpan igen och vilken skillnad det blir. Jag känner mig inte alls stum i benen och har så mycket mer ork. Det känns helt underbart. Känslan jag har idag ska jag bära med mig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.