Besök från norr

Jag blev glatt överraskad häromdagen när Ulrica hörde av sig och undrade om jag var hemma till helgen. Hon skulle nämligen till Gävle. Ulrica och jag lärde känna varandra genom våra hemsidor (som det hette förr i tiden) och har följts åt under många år. Det har verkligen kommit att bli en god vän och jag känner mig alltid så glad av att träffa Ulrica, hon utstrålar verkligen positiv energi.

Ulrica och jag gillar båda att träna och imorgon har vi planerat en liten löprunda. Lugn för Ulrica och jobbig för mig gissar jag på. Ska hursom bli trevligt med sällskap på rundan och lite draghjälp.

20120706-205126.jpg

Ulrica tyckte för övrigt att jag skulle sortera upp de recept jag lägger ut lite bättre, så det ska jag försöka göra. Bjöd på goda muffins idag, lchf fast med banan.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Besök från norr”

  1. Ååååh Annah!! Det var så underbart att ses!!! Vi får ALDRIG låta det gå mer än ett år mellan våra besök. De är för värdefulla. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.