Varmt och kvavt…

…men jag klagar inte. Jag gillar att det är varmt och jag slipper frysa i alla fall. Jag har nu haft semester i sex dagar och av dessa dagar har det regnat noll droppar där jag befunnit mig. Jag har nog alltid haft tur med vädret när jag haft semester. Känns så i alla fall.

Idag kom fina Ulrica förbi igen och vi tog en liten joggingrunda i värmen. När Ulrica kände att hon kunde trycka på mer höll jag på att dö, så då gick vi sista biten hem. Önskar så att jag får fler möjligheter att träna med Ulrica. Hon är verkligen grym och har så mycket att ge. Nu ser jag fram mot härliga dagar med familjen där vi ska umgås, leka och uppleva tillsammans.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Varmt och kvavt…”

  1. När det är kvavt tycker jag det är lite jobbigt faktiskt. I fredags ville jag mest ha ett rejält åskoväder som kunde rensa upp.

    Ha en fortsatt härlig semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.