Skarp kalligrafi

Jag har alltid älskat att skriva men jag har dock aldrig lärt mig att skriva kalligrafi. Jag har gjort några halvdana försök att lära mig men inte riktigt lagt någon vidare energi på det.

När jag gick på gymnasiet så provade jag att skriva med olika stilar för att se vad jag gillade, fastnade för en och bestämde mig helt enkelt för att så skulle jag skriva. Det har blivit min stil.

Nu är jag dock väldigt sugen på att försöka lära mig kalligrafi. Jag ska dock se hur fullbokat hösten kan tänkas bli innan jag anmäler mig för en kurs.

En förebild när det kommer till att skriva vackert är Ylva Skarp. Hon har i ett samarbete med Clas Ohlsson designat en fräck radio. En sådan fick följa med hem idag. Man kan ju inte annat än bli glad när man ser den.

Den här lilla skönheten har fått ta plats på vår altan som vi ÄNTLIGEN gjort iordning. Nu är det inte längre en återvinningscentral utan en plats där man kan äta mat och umgås. Nu ska vi bara beställa nytt möblemang också.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Skarp kalligrafi”

  1. Den radion måste jag kolla efter! Hennes samarbete med Åhléns kommer i butik v. 35 eller 37, minns inte riktigt. Bland annat finns där en finns lampett som jag ska lägga vantarna på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.