Älskade barn

Det är helt fantastiskt att från ingenting så har vi två helt underbara individer som är våra barn. Två egna små personer som genom sin existens förgyller våra dagar. Att vi får se dem växa, lära sig nya saker och utvecklas till egna tänkande individer.

När jag ligger bredvid Lykke-Lie på kvällarna och känner hur hon somnar in för natten så kommer en sådan enorm känsla över mig. En känsla som inte går att beskriva för kärleken till mitt barn överstiger allt. Nu ska hon drömma sött och imorgon väntar en ny dag med nya äventyr där min prinsessa ska möta världen. Där min prins så moget funderar på hur allt hänger samman och förbereder sig för resten av livet.

Kärleken är störst av allt. Låt den alltid vinna.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Älskade barn”

  1. Blev väldigt rörd av detta inlägg. Oerhört vackert. Och ja – låt alltid kärleken vinna!

    Massor med kärlek till dig, älskade Annah! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.