När det går överstyr

I maj när jag tränade som mest inför polistesterna så var jag verkligen i min egen lilla bubbla och så oerhört fokuserad på målet. Jag var besatt av tider, att prestera och pulsen. Jag hade jämt på mig pulsklockan till en klok person sa till mig att strunta i allt sådant och känn efter själv hur det känns. Lita på kroppen.

Så steg för steg så drog jag ner på användandet av pulsklockan och jag kunde faktiskt njuta betydligt mer av träningen istället för hets att prestera. Pulsklocka är verkligen ett bra verktyg för att mäta att träningen går framåt, men jag tror det är viktigt att vara utan den ibland också och som sagt lita på kroppen och känna efter hur det verkligen känns.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “När det går överstyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.