Blöjkontot minskar

Det känns så oerhört skönt att Lykke-Lie äntligen börjat förstå fördelen med att gå på toaletten istället för att göra behoven i blöjan. Idag är första dagen som hon varit helt utan blöja och inte en enda olycka har vi haft.

Blöjor är ju inte heller helt billiga så ur ekonomisk synvinkel känns det skönt att blöjtiden snart är över. Dessutom känns det bra att vi snart inte längre förpestar miljön med blöjor. Vi i väst är verkligen bortskämda med blöjor. När jag var i Kina hade barnen byxor med hål i grenen och det var häftigt att se barn som knappt lärt sig gå fixa detta med att gå och kissa när de behövde.

Vi ska nog vara väldigt glada att exempelvis Kina inte använder så mycket blöjor för tänk vad mycket det skulle förstöra i naturen då.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.