Vad säger man?

Vi vet verkligen inget om morgondagen. Vi kanske har planer för hur vi vill att den ska bli, men vi vet aldrig vad som väntar. Vad dagen har att bjuda på eller om det ens blir en morgondag.

Ibland händer det som inte får hända. Vi förlorar någon vi håller kär, någon som alltid funnits där. Någon som hade hela livet framför sig, men där livet hade andra planer, ett liv utan liv. Säg till dem du älskar, att du älskar dem. Ta vara på dagen och var rädd om varandra.

Det är svårt att veta vad man ska säga till någon i sorg, men att bara finns där, säga att man finns där kan göra sorgen lite mer uthärdlig. Så egentligen behöver man inte säga så mycket, att finnas till och att lyssna om så bara på tystnaden kan vara stöd nog.

Jag finns här för dig min vän!

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Vad säger man?”

  1. Tack, älskade Annah. Jag är så glad att vi nyss sågs! Och att jag vet att du träffat honom. Svar från FB: ja, syster är också här.. men just nu är hon på BAMM. Tokig syster.. ja, men hon kände att hon behövde det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.