Återhämtar mig

Usch vilken huvudvärk jag hade på förmiddagen men efter en alvedon, lite egenhändig massage av nacken, värmekudde och vila så började jag så sakteliga på eftermiddagen återuppstå från de däckade och har faktiskt fått lite gjort här hemma. Nu hoppas jag bara att jag inte vaknar på samma sätt imorgon utan att det värsta är över för på tisdag har jag bokat tid hos en kiropraktor. Jag tror att jag har behov av regelbundna besök hos en sådan eftersom knutorna jag har i nacken inte försvinner utan snarare blir värre och värre.

Det var riktigt gott med mat såhär på kvällen. Jag åt köttfärssås med sallad, rivna morötter och en halv avokado. Så gott och fräscht och jag håller mig verkligen mätt. Känns så skönt att inte ha något direkt sötbehov som jag haft tidigare.

Jag funderar faktiskt lite grand på om mitt mående idag har att göra med att jag är lite sötbakis. Igår gjorde jag en browniefudgecheescake som jag längtat efter att göra en hel vecka men ville inte äta något sött förrän på helgen. Jag är dock inte alltför van nu med socker och mjöl och tänker att det kanske blev en liten chock för kroppen eller knoppen. Hur brukar ni som äter lågkolhydratkost reagera när ni äter sötsaker efter uppehåll från detta?

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Återhämtar mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.