Kiropraktorakuten

Idag var jag äntligen till en kiropraktor och det är lite hallelulja varning på denna, ungefär som med naprapaten jag också gått till.

Han kunde direkt se vart jag hade ont, att min rygg är lite skev (på grund av sne höft), att jag behöver stärka rumpan ÄNNU mer och behandlingen jag fick var förstklassig och riktigt bra.

Jag fick bland annat försöka hålla benen i upprätt läge (liggandes på rygg) medan kiropraktorn tryckte ner dem. Ena benet fungerade bra men i det andra hade jag ingen som helst kraft. Efter behandling fick jag testa samma sak och det är helt otroligt vilken skillnad. Nu kunde jag använda min styrka. Det är som om någon bytt ut min kropp.

Kiropraktorn tyckte för övrigt att kettlebells som jag går på är en superbra träningsform och nu efter hans behandling kommer det fungera ännu bättre för mig. Ser fram mot träningen ikväll som kombinerar kettlebells med step up.

Jag kan verkligen rekommendera kiropraktoraktuen i Gävle.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Kiropraktorakuten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.