Walk a mile in my shoes

Det är verkligen varannan dag väder här. Igår hade vi 2 grader varmt kallt på morgonen och idag cyklade jag hem till sommarvärme. Svårt att veta hur jag ska klä mig på morgonen. Lykke-Lie plockade mitt i sommaren fram sina vinterkängor. Var kanske inte så dumt ändå med tanke på hur vädret sett ut.

Efter jobbet idag och när mannen kommit hem åkte jag iväg och tränade ett pass kettlebells på Gävle Träningscenter. Jag älskar verkligen att köra kettlebells och gillar passen som finns på träningscentret då dessa ofta kombineras med något annat. Det ger ett kort och intensivt pass, precis som jag vill att träning ska vara. När jag tränar så är det ofta 30 minuters pass cirka fem gånger i veckan, så det blir ungefär 2,5 timme i veckan och av veckans 168 timmar känns det rätt lite. Viktigt att också få in vardagsmotion, vilket jag har i form av cykeltur till och från jobbet varje dag.

Vad jag ville säga är att det kan verka som jag tränar jämt och hela tiden men passen jag kör är korta och intensiva vilket kommit att passa mig i ett hektiskt familjeliv. Jag vill gärna hålla i gång dagligen och blir det inget regelrätt träningspass så ser jag till att komma ut med hunden eller göra lite övningar hemma. Men såklart, vilan är viktig och något jag också tar mig tid för.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Walk a mile in my shoes”

  1. Vad innebär det att träna kettlebells egentligen? Jag har inte hört talas om det förut, men nu verkar alla träna det. Känner att jag inte hänger med i träningssvängen riktigt än 🙂

    /Tessan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.