Hitta rätt fokus

Idag har jag varit på intressanta föreläsningar, bland annat med Jesper Caron. Vilken entertainer han är och vilket viktigt budskap han föreläser om. Det är svårt att återberätta de föreläsningar jag varit på idag, de måste helt enkelt upplevas. Det går i 190 från första början och man rycks verkligen med och känner hur energin flödar i kroppen.

Något viktigt som Jesper tog upp idag var detta med förebilder. Finns det personer man ser upp till, studera dem närmare och lär dig vad de gör som du uppskattar/gillar. Vad är det dina förebilder gör rätt?

Jag har precis läst en bok om påverkan av Henrik Fexeus och han skrev om detta med att vi blir så som vi känner oss. Känner vi oss dumma, osmarta, deprimerade så blir vi det, men om vi däremot tänker att vi är smarta, glada och framåt så blir vi det istället. Hitta rätt fokus helt enkelt. Du påverkar dig själv och ditt mående!

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Hitta rätt fokus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.