Flyga med barn

Att resa kan ju vara lite påfrestande med små barn, särskilt med barn som efter fem minuter frågar när man är framme.

Jag tänker att det gäller att vara lite förberedd så jag har inhandlat lite pyssliga presenter till barnen. Varsin bok och lite lego. Ska slå in allting i paket så att de är sysselsatta ytterligare en liten stund.

Ska man ut och flyga passar det bra med en bok om flygplan till sonen som snart blir 6 år. Dottern ska få prova på Stina Wirséns bok ”Vem är var?”.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Flyga med barn”

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Min dotter älskar att flya så hon skulle nog nästan klara en flygresa utan en massa saker.
    Men böcker, tidgnignar, papper och kritor samt iPad brukar vi ha med oss.

  2. Vi brukar oxå köra presenter. Enkla resespel, böcker, målarböcker, film, iPadspel. Jag brukar dock tänka på att inte ha med några leksaker med smådelar som kan trilla ner på golvet – det är urjobbigt att tränga sig ner och leta mellan sätena… Inget lego på flyget för oss mao. Mat osv som serveras på flyget underhåller ju också ett tag. Lycklig resa!

  3. Jag tar inte fram någon ”stödaktivitet” förrän jag förhalat det så länge jag bara kan! Till liten fungerar russin rätt bra då. Saga på band passar stor. Jag har inte fått en massa nya saker när jag åkt och rest som liten utan jag har nog fått underhålla mig själv med walkman, fantasi och resten har jag fått investera i utledhet men det tycker jag är okej. Man måste inte alltid ha roligt. När vi åker bil tycker jag det är okej att Melvin har tråkigt. Det är sunt, avkopplande och ett sätt för tankar att få ta lite tid. Åker vi mer än tre timmar eller mer så brukar jag göra ett bilbingo till honom. Men det passar ju inte så bra när man flyger 🙂

    1. Nu fungerade det rätt bra ändå. Blev ingen lego på planet utan den överraskade vi med här nere. Men böckerna gillades. Roligt att flygboken handlade om ett likadant plan som vi flög med. Lykke-Lie hade lite svårt att sitta still så lite synd att jag blev så dålig. Får väl se hur hemresan förlöper. Flyger mitt i natten så jag hoppas de är trött då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.