Sonen sprang 1 mil!

I förra veckan hade sonens skola Prolympiamaran. Barnen ska då springa, så mycket de vill. Fick veckobrev från Miltons lärare samma dag där de berättar om veckan och bland annat skrev att Miltons klass sprungit totalt 15 mil och att varje varv i banan var 1 km.

Sonen kom sen glatt hem och berättade att han sprungit tio varv. Tänkte att det inte kunde ha varit samma varv som de skrev om, det skulle ju inneburit att han sprungit 1 mil! Idag fick jag bekräftat att han faktiskt sprungit tio varv och totalt 1 mil. Inte så konstigt att han hade svårt att gå dagen efter. Min son en löpare!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Sonen sprang 1 mil!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.