Springa efter uppehåll

Jag tror det var en månad (minst) sedan jag sprang något. Jag har valt annan träning och inte prioriterat löpningen. Därför kände jag idag att jag ville testa och se hur det kändes i kroppen att springa och döm om min förvåning när det gick över förväntan. Tidigare tycker jag alltid att det har känts som att jag får börja om från början när jag inte sprungit på länge men det kändes bra i kroppen och jag blev förvånad över att jag trots allt lyckades hålla rätt bra tempo. (Bra tempo för mig).

Tidigare idag var jag och körde ett 30 minuters styrketräningspass också så imorgon är det vilodag och sedan hoppas jag få till två tabatapass på torsdag och fredag. Känner mig riktigt peppad med lite mer styrketräning nu då jag verkligen vill försöka öka på musklerna.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Springa efter uppehåll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.