Fredagsmys

Vad innebär fredagsmys för er?

För mig är det att jag får umgås med familjen, göra en god middag, gärna med en efterrätt till. Sedan tycker jag om att se på något familjeprogram på TV. Att varva ner efter en hektisk vecka. Det känns så skönt med en helg för återhämtning och att slippa stressa och särskilt denna vecka när jag är gräsänka och med tunga arbetsuppgifter som är svåra att bara släppa när man går hem.

Idag har jag föräldraledigt på eftermiddagen och passar på att baka lite bullar inför besök i helgen och även för att det är skönt att ha lite bjudfika i frysen. Jag hoppas att ni får en riktigt härlig helg! Puss och kram

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Fredagsmys”

  1. Samma för oss!
    Det första vi gör efter jobb/skola/förskola är att ta ett varmt bad (inte jag utan killarna!) och tar på myskläder. Jag pysslar i köket med middagen som vi försöker göra lite lyxigare fast enkel. Sen får jag experthjälp av killarna som gör fruktsalladen, vårt fredagsmys sen fyra år!
    En avlsappnad och mysig avslutning på veckan och början på helgen! Trötta som vi är somnar vi ofta tidigt 😉

  2. Åh, jag blir så glad när jag hör att fler tycker att det handlar om mer än att vräka i sig onyttiga saker! Jag ser ofta på facebook folk som skriver ”chips, godis och läsk=fredagsmys” och liknande. Begreppet verkar för många ha blivit synonymt med en tävling om vem som kan proppa i sig mest skit! I min värld så säger jag att visst, äta lite gott men även koppla av, se något bra på tv, kanske ta ett bad och bara slappa. Inte att frossa okontrollerat.

    1. Vi har extremt sällan chips här hemma och läsk har vi också endast vid speciella tillfällen. Tycker fredagsmys mer handlar om att umgås som en familj =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.