Bullmamma

Jag älskar bullar och börjar faktiskt tycka att det är roligt att baka bullar. Igår hjälpte Lykke-Lie mig i bakandet och jag måste säga att jag är imponerad av hennes bullar. De två längst ner på bilden har hon gjort.

För övrigt kom huvudvärken krypandes igår kväll så trots att jag tog det lugnt och myste så blev det inte bättre utan jag gick och la mig vid halv nio med spikmattan upprullad bakom nacken.

Tofflorna köpte jag från Hemtex (present till mig själv på födelsedagen), känns som att gå på moln. Mysjackan är från klädfabriken och helt underbar. Många kommer fram och vill känna på den då den är underbart mjuk. Mysbyxorna är egentligen träningsbyxor från H&M, också underbart sköna. Linnet jag har på mig fick jag av mina föräldrar och är av märket Rosemunde, också det av en helt underbart mjuk kvalité.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.