En ledig dag gör under

Idag har vi halvdag så jag passade på att fylla den andra halvan med lite föräldraledighet. Jag tycker det är så härlig med en dag ledigt i veckan för då hinner jag med lite mer hemma som annars blir lite lidande.

Jag visade ju det lite smått stökiga köket tidigare i veckan. Nu ser det lite bättre ut. Voila!

Hade ju bokat tid med en firma nästa vecka för att diskutera ombyggnad av köket, tyvärr lyckades jag dubbelboka mannen så nu måste jag boka om tiden. Hoppas det inte drar ut alltför länge. Nu när vi äntligen bestämt att vi ska göra om vill man ju gärna att det ska ske nu på en gång, pronto. Helst igår.

Vi diskuterar lite om vi klarar oss med kök mot en vägg. Det skulle frigöra en hel del plats i köket att göra så och vi kan då ha ett större bord i köket och kan utöka vardagsrummet med en större soffa där faktiskt hela familjen får plats. Vi får fundera lite, gissar att vi behöver rensa ut en del som inte används för att få ihop det.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”En ledig dag gör under”

  1. Belysning och utrensning gör susen! Kök mot en vägg går säkert bra, satsa på draglådor i underskåpen är mitt tips för det sväljer så himla mycket mer än skåp. Sen behöver man nog inte så mycket köksgrejer? Går det att höja skåp och ta bort ventilation vore det toppen också. Hoppas han har tid att komma snart! 🙂

    1. Ja, här ska rensas. Har så mycket i skåpen som ALDRIG används. Tyvärr. Ja, lådor nere blir det. Blir ju så mycket smidigare och bättre översikt. Hoppas att det går att höja skåpshöjden. På tisdag kommer de =)

  2. Det ser ju ut som om ni kan ha skåp mycket högre upp än ni har idag, någon slags halvskåp där längst uppe, det skulle ju göra att ni får lite mer skåpsyta på den väggen som du visat upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.