Efter en månad med PT online

Det har varit roligt och utmanande att ha en PT online under en månad. Något som verkligen ha varit motiverande är att jag redovisat vad jag ätit och därigenom gjort en stor förändring och att jag klarat av julhelgen utan alltför stora avsteg. Märkte ju dessutom att de avsteg jag gjorde påverkade mig väldigt negativt i måendet.

Den största förändringen är att jag på fyra veckor minskat midjemåttet med 3 cm! I det har kosten en enorm påverkan. Förut åt jag godsaker i tid och otid, nu har jag minskat ner det betydligt. Här kommer en lista på vad jag åt i början av PT månaden och hur en dag sett ut såhär i slutet.

28 november

Frukost: Havregrynsgröt med hallon och grädde
Lunch: Köttgryta med en liten potatis, rödbetor och broccoli. 10g 70% choklad.
Mellis: 10 g 70% choklad
Middag: Blodpudding med lingonsylt.
Kvällis: Lussekatt

Ingen träning denna dagen.

28 december

Frukost: 1 ägg, havregrynsgröt, hallon, grädde
Lunch: Kelda thaisoppa, kräftstjärtar, creme fraiche
Mellis: 125 g minikeso med kanel
Efter träning: 2 dl proteindrink
Middag: Saffranskyckling, sötpotatis, halv avokado och granatäpple
Kvällis: Snabbkladdkaka + lite grädde och hallon

Denna dagen tränade jag 30 minuter xt och cirka 30 minuter tabataliknande träning

Jag har tightat till mig lite mer och tycker själv att det känns grymt att jag minskat 3 cm. Vikten har inte minskat något, men jag gissar att musklerna istället växt vilket jag tycker känns riktigt härligt. För det är precis det som mitt mål har varit, öka i muskelmassa och minska i fettprocent.

Om du också vill ha hjälp att komma vidare, fokusera eller få tips på träning och kost kan jag absolut rekommendera Sofia!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Efter en månad med PT online”

 1. Duktiga, vackra, fina Annah! SÅ ambitiös, nyfiken och vetgirig 🙂 Nu är det snart nytt år och jag funderar naturligtvis på mitt sötintag.. som så många gånger förr. Du är en förebild där! Men tills dess.. ja, livet är så fruktansvärt kort.. jag kanske fortsätter ett tag till.. Kram & kärlek!

 2. Vad kul men så bra resultat! Jag ska börja PT- online den 29 januari med Olga. Tror jag kommer få många aha uppleveser och jag förväntar mig grym resultat!

  Vad duktig du har varit som klarat dig så bra över julen. Ska du fortsätta någon månad till ?

  1. Roligt att köra med Olga! Hoppas du bloggar lite om dina upplevelser av det!

   Jag kommer köra träningsupplägg en månad till för jag känner att jag har koll på kosten. Jag vet vad jag behöver och vad som är bra och dåligt. Kan tänkas att jag fortsätter skriva ner vad jag äter, för det kan bli en liten aha upplevelse i sig.

   Gott nytt år!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.