När planerna ändras

Igår började det trilla ner en massa vitt från himlen. Så pass mycket att det var totalt kaos när vi kom hem efter jobbet och det var svårt att få in bilen i garaget. Jag hade ett pass bokat på Gävle Träningscenter men insåg att det skulle vara svårt att ta mig dit samt att jag inte vill riskera livet i onödan. Avbokade passet men körde istället ett pass hemma vilket kan ha varit klokt med tanke på att jag varit sämre i knät igen några dagar.

 Massor med nysnö

Med detta vill jag säga, att även om väder eller annat ställer till det för de planer du har, gällande träning. Ha alltid en back-up. Gäller faktiskt det mesta i livet. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det blir vad man gör det till.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “När planerna ändras”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.