Operation

I helgen upptäckte jag att Nova hade något som stack ut ur underlivet. Fick komma till en veterinär som konstaterade att de ska operera bort leiomyomet (tror jag det är) som är en slags godartad tumör. Samtidigt som det känns lite jobbigt att lämna iväg henne för en operation så känns det skönt att få det hela åtgärdat så snabbt. Behövde bara vänta en dag när vi väl fick tag på en läkare i måndags. Hon börjar bli till åren vår lilla hund (11 år i mars) men har fortfarande många år kvar som veterinären sa. Jag har dock klart för mig att skulle hon bli sämre eller inte må bra så kommer hon få somna in.

Just nu ligger hon och sover på en matta och har egentligen ingen som helst aning om vad som väntar imorgon. Min lilla tuffla, tänk att hon funnits med oss i så många år. Det kommer nog kännas konstigt den dag hon inte finns mer.

Nova på stranden

Hoppas att det ska gå bra under operationen så att hon slipper få problem av ”tumören”.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Operation”

  1. Å nej!! -Det FÖRSTÅR jag absolut.
    Jag hade garanterat vart sjuk av oro.

    Jag håller tummar & tår för att allt går bra <3

    Kram till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.