Plankan i procent

I början av januari gick jag med i plankan i procent-tävling. Det gäller att under januari månad ha ökat i uthållighet så mycket som möjligt. Jag började på 2 minuter och 30 sekunder.

Under januari har jag gjort mer plankor än någonsin tidigare. Jag har kört plankan i tabata, plankan i set, plankan på sidan, plankan på pilatesboll, plankan i TRX. Kort och gott, plankan går att göra i det oändliga. Det är en grym övning och det roligaste av allt är att jag hatar den. Men jag gillar den lite mer när jag provat att göra den på olika sätt och att det faktiskt har gett resultat.

Idag var det dags att göra ett uhållighetstest i plankan igen och det gjorde svinigt ont på slutet och mitt mål var att stå fem minuter, men darrig i hela kroppen och en del smärta så höll jag i några sekunder till och slutade på 5 minuter och 31 sekunder. Nöjd som fan.

PB planka

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Plankan i procent”

  1. Grymt!! Jag har klarat mer än två-tre minuter men sen blir det såå tråkigt och jobbigt! Måste träna upp huvudet också tror jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.