Influensa

Har konstaterat att jag hållt mig väldigt frisk senaste tiden. Länge sedan jag var förkyld ens. Skulle inte ha sagt något om det för igårkväll kände jag i halsen att jag var lite tjock och imorse när jag vaknade kunde jag knappt ta mig ur sängen. Febrig och illamående blev jag liggande i sängen hela dagen. Den enda mat jag fått i mig såhär på kvällen var lite turkisk yoghurt med kokos. Hoppas verkligen att jag är bättre till imorgon och orkar med lite mer. Känner mig helt urblåst och trött. Blir hemma en dag imorgon så jag hoppas att jag återfår lite kraft.

Hoppas ni andra förblivit friska, kan bara konstatera att det är många sjuka nu. Barnen har haft endagarsmagsjuka tidigare i veckan så det är väl något sådant jag också fått. Trodde inte jag kunde bli magsjuk för jag kommer inte ens ihåg senast jag var det.

Men nu ska jag sova lite och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Influensa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.