Vikten av att vila

Jag är verkligen sjuk. Febern pendlar mellan 38-39 grader och jag känner hur yr jag är hela tiden. Hostan är också riktigt kämpig. Igår fick jag dessutom akuta magsmärtor och kunde endast ta mig fram genom att krypa på golvet. Trodde ett tag att jag skulle dö för smärtan var så outhärdlig. Idag är dessutom lilltjejen sjuk så jag vabbar henne. Hoppas hon håller sig lugn, men eftersom hon också har feber verkar det passa bra att sitta lugnt och titta på barnprogram.

Gällande träning har inga som helst tankar på det utan fokuserar på att vila nu för att orka igen. Har dessutom svårt att äta och känner mig mer tacksam över om jag får i mig något överhuvudtaget.

Igår passade jag på att njuta av ett skumbad. Så skönt det var.

skumbad

Nu skrotar jag runt här hemma i morgonrocken och vilar. Som Paolo Roberto brukar säga, vila är också ett vapen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Vikten av att vila”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.