Kostdoktorn

I lördags föreläste kostdoktorn här i stan och jag var där, har dock inte orkat skriva så mycket om det eftersom jag hamnade mitt i en influensa.

Jag har tidigare sett hans föreläsning på youtube men hoppades att en föreläsning i verkliga livet skulle ge lite mer och sedan är jag av uppfattningen att repetition befäster.  Det var inte bara roligt att se kostdoktorn Andreas Eenfeldt live men han är verkligen en ögonöppnare för många även om jag tror att de flesta som befann sig i salongen på denna föreläsning redan har någon slags kontakt eller kunskap om LCHF. Själv tycker jag det är intressant att se mer forskning och studier som gjorts på lågkolhydratkost.

Kostdoktorn i Gävle

Men som sagt, för min del tillförde kanske föreläsningen inte så mycket nytt ur kostsynpunkt men däremot fick jag med mig lite exempel till psykologin jag studerar, just om detta att vara källkritisk till det man läser!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Kostdoktorn”

  1. På lördag är det min tur! Jag ska höra Andreas och Jonas Bergqvist, tillsammans med min man! En eftermiddag åt inspiraration och god mat! Ska bli sjukt kul!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.